Haluatko mukaan?

Yhteistyövastaava Miro Roimu ja kahvinkeittäjä Otso Puolakka ovat mukana Tilun opiskelijakunnan hallituksessa. Seuraavassa he kertovat OPKH:n toiminnasta.

Miro (vas.) vastaa hallituksen yhteistyökuvioista ja rivijäsen Otso keittää muun muassa kahvia ja hoitelee musiikkijuttuja. Kuva: Antti Pentikäinen.

Tikkurilan lukion opiskelijakunnan hallitus toimii aktiivisesti ja kokoontuu ainakin kerran viikossa. Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan koulun asioihin ja mukaan hullunhauskaan porukkaan. Viime lukuvuonna hallitus kokoontui uudella, ennennäkemättömän suurella kokoonpanolla. Onnistuimme kaikessa mitä teimme ja hallitsimme koulua, hehee!

Opiskelijakunnan hallituksen jäsenet pääsevät osallistumaan koulun johtoryhmän kokouksiin, joten voimme oikeasti vaikuttaa Tilun asioihin. Opiskelijajäseniä on myös muissa koulun arkeen vaikuttavissa työryhmissä kuten viestintä- ja hyvinvointipäiväryhmissä. Pääset myös järjestämään koulun omia tapahtumia ja koulun ulkopuolisia häppeningejä, kuten lukioiden välisiä yhteisbileitä. Nykyinen hallitus kävi syyskuussa mökkireissulla ryhmäytymässä ja suunnittelemassa tulevaa lukuvuotta ja sen tapahtumia.

Jos tällainen toiminta kiinnostaa, niin kannattaa hakea mukaan. Haku tapahtuu toisen jakson aikana. Hakemuksen pitää olla opettaja Mila Griinarilla viimeistään 18.11. Asiasta tiedotetaan tarkemmin syysloman jälkeen.

Hallituksessa oppii monia hyödyllisiä taitoja. Kuva: Antti Pentikäinen.

Teksti Miro Roimu ja Otso Puolakka