Tikkurilan lukion vuosi 2021‒22

Tämä on Tikkurilan lukion vuosikertomus 2022. Se ilmestyy nyt kolmannen kerran vain sähköisessä muodossa. Tervetuloa kurkistamaan tilulaisten arkeen ja juhlaan!

Kansikuvamme on päättyvän lukuvuoden huipputapahtumasta eli Siivet-musikaalista. Siitä löydät useita juttuja tästä julkaisusta.

Digiaika on siirtänyt Tilun julkaisut lopullisesti bittimuotoon. Tämänkin lukuvuoden tarinat löytyvät siksi täältä, koulun blogialustalta, sekä koulun sosiaalisen median alustoilta.

Digitaalisessa julkaisussa on puolensa. Kuka tahansa pääsee lukemaan Tilun tarinoita missä vain ja milloin vain, kunhan nettiyhteys pelaa. Sähköinen muoto mahdollistaa myös videoiden käytön perinteisten tekstien ja kuvien lisäksi.

Jutuissa kerromme muun muassa kevään Siivet-musikaalin esityksistä, käymme kielikylvystä Ahvenanmaalla, katsomme IB-taidetta ja haistelemme Tilun tuoksuja. Käsittelemme myös vakavia aiheita, kuten opiskelijoiden mielenterveyttä ja jaksamista.

Tämä vuosikertomus-Häly on viimeinen rehtori Mari Aallolle, joka siirtyy kesällä muihin töihin. Kiitämme häntä menneistä vuosista ja toivotamme onnea uusiin haasteisiin! Älä unohda meitä, Mari!

Samalla onnittelemme lämpimästi uusia ylioppilaita ja toivotamme rentouttavaa kesää kaikille tilulaisille ja Tilu-mielisille!

‒ Hälyn toimitus

Sisällys

Kaikki vuosikertomuksen jutut on linkitetty tälle sivulle. Voi myös mennä blogin etusivulle ja selata juttuja otsikkokuvien avulla.

Rehtorin lukuvuosikatsaus

Kuvia lukuvuodesta

Musikaalin kulisseissa

Musikaalin parhaat palat – video!

Kuinka harjoitella laulua laulamatta? Musikaalin tekemistä korona-aikana

Ruotsia ja pyöräilyä Ahvenanmaalla

Kolumni: Lukio on kasvun paikka, sillä opin siellä epäonnistumaan

Tositarinoita mielenterveydestä: tilulaiset kertovat

Kolumni: Kuinka olla erilainen

Haistatko sinäkin?

101 kesätekemistä

IB-news: Listen carefully!

IB Arts Exhibition

Lukuvinkit – lue klassikko kesällä!

Sofia saa menestystä

Max menestyy mantsassa

Ylioppilaiden stipendit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s