Tänään jäljellä 1 yö

Kakkosilla on operhosia vatsassa, kun tansseihin on aikaa enää yksi yö. Kuva Antti Pentikäinen.

Kakkosilla on perhosia vatsassa, kun tansseihin on aikaa enää yksi yö. Kuva Antti Pentikäinen.

Viimeistään nyt viimeisetkin puvut ovat kotiutuneet posteista, tulleista ja kaupoista, koekampaukset kokeiltu ja frakit vuokrattu. Kun tansseihin on aikaa vain yksi yö, on syytä tarkistella, mitä kaikkea kulisseissa on tapahtunut.

Toimikunta on varannut paikan jatkoilta, myynyt liput ja toimittanut ne ostajille, tilannut ja maksanut kukkakoristeet, suunnitellut ja painattanut käsiohjelman ja valmistellut oman tanssin musiikista lähtien. Liikunnan opettajat ovat opettaneet tanssit kärsivällisesti neljässä eri palkissa, hoitaneet piirijaon ja pitäneet yhteyttä musiikista ja tiloista vastaaviin henkilöihin.

Tilun vanhojentansseissa pyörähdellään perinteisten sävelten tahtiin, mutta vanhojen omassa tanssissa kuullaan myös moderneja hittejä. Kuvitus: Nanna Gisselberg.

Tilun vanhojentansseissa pyörähdellään perinteisten sävelten tahtiin, mutta vanhojen omassa tanssissa kuullaan myös moderneja hittejä. Kuvitus: Nanna Gisselberg.

Suurimman työn ovat kuitenkin tehneet opiskelijat – yli 1300 minuuttia tanssiharjoituksia ja hienosti opitut askelsarjat huolimatta lukuisista tuntien peruutuksista.

Ikimuistoista tanssiaispäivää!

Teksti: Nanna Gisselberg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s