Abivideon paluu!

Abit aloittivat abivideon suunnittelun hyvissä ajoin syksyllä, mutta kiirehän siinä taas tuli. Viimeiset otokset kuvattiin eilen keskiviikkona, ja videon lopullinen valmistuminen jäi… no, aika myöhään. Mutta tässä se nyt on. Katsokaa huviksenne!

EDIT 16.2.2020 klo 9.30: Alla oleva linkki abivideoon on vaihdettu. Alkuperäisessä versiossa oli viallinen ääniraita sokeridiileri-kohtauksessa. Se löytyy edelleen koulun YouTube-kanavalta. 

Opiskelijat ovat taas uurastaneet yötä päivää ja opettajat ovat suostuneet häpäisemään itsensä – siinä kaksi Tilun ikiaikaista perinnettä, joita seuraavat ikäluokat toivottavasti jatkavat. Uusien abisukupolvien kommentti ”Kyllä meidän videon pitää olla viimevuotista parempi!” kuulostaa aina suloiselta.

Marianne

Tilun hermokeskuksessa Marianne pitää lankoja käsissään.

Videolla kahvilan sulkeutuminen aiheuttaa sokerivieroitusoireita, selvitetään Kalevi Lyyran outfitin hinta ”one-by-one” ja paljastetaan, kuka ruoskii Juhaa. Vilahtaapa entinen rehtori Ari Rankikin leffassa. Ja tietysti paljon muuta!

 

Juha_pieni

Juha + tomusokeri = addiktio.

Hyvää lukulomaa abeille, hauskoja vanhojentansseja kakkosille ja rentouttavaa talvilomaa ihan kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s