Ennakkoluuloja poistamaan Jehovan todistajien luokse!

Opiskelijat vierailivat Jehovan todistajien toimipaikassa Vantaan Koivuhaassa. Vartiotornilla asuu vapaaehtoisia Jehovan todistajia jotka harjoittavat siellä omaa ammattiaan. Ammatteja on kampaajista lehdentaittajiin. Kuva: Susanna Rinne.

Olimme keskiviikkona 12.9. 2012 uskonnon 5-kurssin kanssa vierailemassa Tikkurilan Vartiotornilla. Monilla meistä abeista oli jonkinlaisia ennakkoluuloja Jehovan todistajia kohtaan. Alueen kierroksen lomassa saimme tutustua heidän kulttuuriinsa ja uskontoonsa.

Raamatun merkitys korostui heidän puheessaan sekä vastauksissa kysymyksiimme. Eettisen pohdinnan ja kysymysten lomassa saimme kuulla heidän kantansa muun muassa homoseksuaalisuuteen ja itsemurhaan.

Kaiken kaikkiaan vierailumme opetti avarakatseisuutta muita uskontoja kohtaan. Vesisateen ja kastumisen lomassa näimme hienot nurmikentät, joiden nurmi todella oli vihreämpää kuin aidan toisella puolella, jossa oli asfalttia.

Teksti: Susanna Rinne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s