Uusi Häly on ilmestynyt

Hälyn kannessa poseeraa Casimir von Hintze. Kannen kuva: Lari Koponen. Kuvankäsittely: Mikko Berg.

Hälyn kannessa poseeraa Casimir von Hintze. Kannen kuva: Lari Koponen. Kuvankäsittely: Mikko Berg.

Ankaran puurtamisen jälkeen Hälyn toimitus sai vuoden viimeisen lehden valmiiksi marraskuun lopussa. Lehti tuli painosta joulukuun alussa ja se jaettiin tilulaisille kymmenvuotisjuhlissa. Numeron teemana on luovuus. Jutuissa käsitellään muun muassa korujen suunnittelua, valokuvausharrastusta, tatuointeja ja romaanin kirjoittamista. Vakiopalstoista esimerkiksi kirja-arvostelut ja vaihto-oppilaita esittelevä Piinapenkki-palsta ovat jälleen mukana. Jos joku ei saanut omaa lehteä juhlapäivänä, niitä voi kysellä Antti Pentikäiseltä Jukolasta tai etsiä aulan lehtitelineistä.

Vaikka olenkin lievästi sanoen jäävi, niin uskallan kyllä sanoa ihan vakavalla naamalla, että Häly on loistava lehti! Koko toimitus on ylpeä tuotoksestaan. Ja sen ovat jo muutkin huomanneet. Keväällä Aikakausmedia palkitsi Hälyn Suomen parhaana koululehtenä keskiasteen sarjassa.

Lisäksi Tilun seniorit palkitsivat Hälyn hienolla lahjalla kymmenvuotisjuhlissa. Toimitukselle järjestetään työpaja, jossa ammattilaiset ohjaavat tilulaisia kehittämään Hälyä. Toimitus kiittää lämpimästi senioireita!

Seuraavaa Hälyä aletaan työstää tiistaina 18.12.2012 oppituntien jälkeen. Toimitus kokoontuu tavalliseen tapan Metropoliissa. Uudet ja vanhat hälyläiset ovat tervetulleita ideoitaan kevättalven numeroa.

Teksti: Antti Pentikäinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s