Flash mob Tilussa!

Tilun tutoreiden flash mob 17.12.2012 sai valtaisat aplodit ala-aulaan kerääntyneiltä tilulaisilta. Kuva: Antti Pentikäinen.

Tilun tutoreiden flash mob 17.12.2012 sai valtaisat aplodit ala-aulaan kerääntyneiltä tilulaisilta. Kuva: Antti Pentikäinen.

Pitkän välkän perinteinen maanantaikooma katkesi tänään, kun tutorit järjestivät flash mobin pääaulassa. Termillä tarkoitetaan tapahtumaa, jossa joukko ihmisiä kerääntyy julkiselle paikalle ja tekee ennaltasovittuna ajankohtana jotain odottamatonta. Usein flash mobeissa tanssitaan tai soitetaan musiikkia.

Tilun tutoreiden flash mobissa eli äkkiryhmässä tanssittiin korealaisen Gungnam Style -hitin tahtiin. Väkijoukko taisi odottaa jotain yllätystä, sillä aulaan sekä kakkos- ja kolmoskerroksen kaiteiden ääreen oli kerääntynyt varsin iso porukka. Tunnelma kohosi kattoon, kun tutut alkutahdit kajahtivat ilmoille. Ja mikä parasta, tanssin aloittivat rehtori Ari Ranki sekä lehtorit Maijaleena Kupiainen, Mika Meller ja Atte Tahvanainen.

Lisää tällaista!

Tilun flash mobin löydät Youtubesta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s