Sankariainesta – kolmen lukiolaisen tarina nyt netissä

Ahmed Khadan, Pavel Savin ja Marlen Griffel ovat pääosissa Tikkurilan lukiossa kuvatussa dokumentissa Sankariainesta - kolmen lukiolaisen tarina. Kuva: Lari Koponen.

Ahmed Khadan, Pavel Savin ja Marlen Griffel ovat pääosissa Tikkurilan lukiossa kuvatussa dokumentissa Sankariainesta – kolmen lukiolaisen tarina. Kuva: Lari Koponen.

Tilussa kuvattu dokumenttielokuva Sankariainesta – kolmen lukiolaisen tarina on nyt Youtubessa. Elokuva esitettiin maanantai-iltapäivällä täydelle auditoriolliselle abeja. Elokuvan päähenkilöistä vain Khadan Ahmed oli paikalla, sillä Marlen Griffel oli sairaana ja Pavel Savin on suorittamassa asevelvollisuuttaan. Lavalla kuitenkin esittäytyivät Khadanin lisäksi valokuvaaja ja kakkoskameraa operoinut Lari Koponen, kuvaaja, leikkaaja ja ohjaaja Jenni Kantis, tuottaja Hoda Shabrokh ja käsikirjoittaja Antti Pentikäinen.

Ensi-iltaan on syytä olla tyytyväinen, sillä abit nauroivat oikeissa paikoissa ja antoivat anteliaat aplodit. Vieraita oli kutsuttu muun muassa Vantaan Sivistysvirastosta, vantaalaisista kouluista ja Opetushallituksesta. Ensi maanantaina elokuva esitetään kakkosille ja opettajakunnalle pitkällä välitunnilla.

Toivottavasti elokuva saa mahdollisimman suuren yleisön. Youtube-linkkiä saa levittää vaikkapa omilla Facebook-sivuilla ja leffaa voi esittää kaikille vastaantuleville. Toivomme myös runsasta palautetta.

Tuotantotiimi kiittää lämpimästi yleisöä ja kaikkia tukijoita!

Katso elokuva tässä:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s