Koulu on alkanut – tervetuloa Tiluun!

Tilun auditorio on täpötäynnä aamupäivän infotilaisuuksissa. Kuvassa kakkosia. Kuva: Antti Pentikäinen.

Tilun auditorio on täpötäynnä aamupäivän infotilaisuuksissa. Kuvassa kakkosia. Kuva: Antti Pentikäinen.

Kesäloma on nyt lusittu ja uusi lukuvuosi on alkanut. Ykköset, kakkoset ja abit ovat olleet infotilaisuudessa, ja keskiviikon aikana varsinainen koulutyö pyörähtää käyntiin kaikilta.

Lukuvuoteen liittyy muutamia tärkeitä uudistuksia. Rehtori Risto Väyrynen jää eläkkeelle 1.10. alkaen. Hän ei kuitenkaan enää palaa koululle vaan pitää kertyneitä lomiaan. Riston pitkästä urasta kerrottiin tarkemmin kevään viimeisessä Hälyssä.

Uudeksi rehtoriksi on valittu vararehtori Ari Ranki, joka toimi rehtorin sijaisena jo viime lukukauden kolme ensimmäistä jaksoa. Toivotamme Ristolle hyviä eläkepäiviä ja Arille menestystä uudessa virassa.

Ari Ranki valittiin kesäkuussa Tikkurilan lukion uudeksi rehtoriksi. Hän hoitaa tehtävää syyskuun loppuun asti entisen rehtorin Risto Väyrysen sijaisena ja jatkaa sitten virassa vakituisesti. Kuva: Antti Pentikäinen.

Ari Ranki valittiin kesäkuussa Tikkurilan lukion uudeksi rehtoriksi. Hän hoitaa tehtävää syyskuun loppuun asti entisen rehtorin Risto Väyrysen sijaisena ja jatkaa sitten virassa vakituisesti. Kuva: Antti Pentikäinen.

Muutamia opettajia on myös vaihtunut, ja moniin arkisiin käytäntöihin on tullut pieniä muutoksia. Niistä kerrotaan tarkemmin opinto-oppaassa sekä RO-tuokioilla.

Tämä blogi raportoi tänäkin lukuvuonna Tilun arjesta ja juhlasta. Virallinen tiedotus tapahtuu edelleen Wilman, Fronterin ja koulun kotisivun kautta. Tilun opiskelijat ja opettajat voivat kirjoittaa blogiin artikkeleita kiinnostavista tapahtumista, kursseista ja henkilöistä. Jos mielessäsi on aihe, josta voisi blogissa kertoa, kerro ideasi Antti Pentikäiselle.

Onnea ja menestystä uuteen lukuvuoteen kaikille tilulaisille!

Teksti Antti Pentikäinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s