Kasvimaito

Vegaanius etenee! Nyt Tilun kahvilasta saa myös soijamaitoa.

Soijamaito

Koulussa on perinteisesti ollut tarjolla vain perinteistä lehmänmaitoa ja siitä jalostettuja tuotteita. Asiat kuitenkin muuttuvat. Kasvisruokaa on tarjolla joka päivä, ja vegaanisen aterian saa kerran viikossa, vaikka juomamaitona tarjoillaankin toistaiseksi vain eläinperäisiä tuotteita.

Edistystä kuitenkin tapahtuu kahvilan puolella. Tilu Caféssa kahvin sekaan voi jatkossa lorauttaa soijamaitoa. Sitä kannattaa kysyä kahvilan kassalta. Tämä on ehkä pieni askel Tilulle, mutta suuri askel kahvinhimoiselle vegaanille.

Toivottavasti vegaanisia tuotteita tulee pian lisää!

Teksti ja kuva: Antti Pentikäinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s