Tervetuloa Tiluun!

Tikkurilan lukion blogi heittää yläfemmat Tiluun valittujen ykkösten kanssa! Katso ja kuuntele rehtori Ari Rankin videotervehdys uusille opiskelijoille.

‍Opiskelijavalinnat julkistetaan torstaina 14.6. klo 9.00 netissä ja koulun pääovessa.

Uusien opiskelijoiden vastaanottopäivä on samana päivänä eli torstaina 14.6. klo 9–18. Uudet opiskelijat tuovat silloin alkuperäisen peruskoulun päättötodistuksensa lukioon.

Paikalla ovat opiskelijoiden tulevat ryhmänohjaajat, tutorit ja opinto-ohjaajat. He auttavat ensimmäisen lukiovuoden kurssivalintojen tekemisessä ja opintolinjoille (esim. musiikki-, viestintä tai liikuntalinja) hakemisessa. Silloin kannattaa kysyä kaikki mieltä askarruttavat kysymykset ja alkaa seurata muun muassa Tilun opiskelijakunnan hallituksen Instagramia ja tätä blogia.

Varapäivä lukioon ilmoittautumiselle on maanantai 18.6. Silloin paikalla on muutama tutoropiskelija ja apulaisrehtori, jotka auttavat kurssivalinnoissa.

Jos lukioon valittu opiskelija ei pääse ottamaan opiskelupaikkaa vastaan kumpanakaan yllä mainittuna vastaanottopäivänä, tulee hänen lähettää kurssivalintoihin liittyen sähköpostia apulaisrehtorille (Saija Tynkkynen, etunimi.sukunimi(at)vantaa.fi) viimeistään keskiviikkona 20.6.

Lukiopaikka on vastaanotettava toimittamalla alkuperäinen peruskoulun päättötodistus lukioon viimeistään to 28.6. klo 15.00.

Nähdään pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s