Tilun linjat

Moikka, uusi tilulainen! Haluaisitko keskittyä lukion aikana liikuntaan, viestintään tai musiikkiin? Tästä jutusta löydät tietoa koulun linjoista. Ilmoita linjatoiveesi samalla kun teet ensimmäisen vuoden opintovalinnat.

Uusi ykkönen, elokuussa astelet sisään näistä ovista!

Tikkurilan lukiossa on valtavan määrän opintojaksoja, joista monia et löydä mistään muualta. Jos tiedät, mikä sinua kiinnostaa, kannattaa harkita hakemista jollekin Tilun linjoista. Kymmenen opintojakson suorittamisesta saat lakkiaisissa erillisen linjatodistuksen. Kaikilla linjoilla on myös oma lukiodiplominsa. Tästä löydät linjojen lyhyet esittelyt.

Viestintälinja

Nykyaikana viestintä- ja mediaosaaminen ovat tärkeitä taitoja niin työpaikoilla kuin vapaa-aikana. Viestintälinjalla voit rakentaa viestinnän ja elokuvan opintojaksoista itsellesi kokonaisuuden, joka tuo opiskeluun aivan uusia hauskoja juttuja. Ne keventävät opintoja ja hyödyttävät sinua kaikissa aineissa. Voit suorittaa myös median tai teatterin lukiodiplomin. Kaikki viestinnän ja elokuvan opinnot ovat avoimia kaikille opiskelijoille, eivät ainoastaan linjalaisille.

Musiikkilinja

Musalinjalaiset pääsevät musisoimaan lukuisten opintojaksojen lisäksi monenlaisissa tapahtumissa ja hankkeissa. Opintojaksoja on paljon ja ne ovat sisällöltään huippumonipuolisia. Musalinjalaiset soittavat mm. bändeissä ja esiintyvät esim. aulakonserteissa ja muissa projekteissa. Linjalaisten kannattaa pohtia myös musiikin lukiodiplomin suorittamista.

Liikuntalinja

Liikuntalinjalaiset tekevät paljon yhdessä. Opintojaksot tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia monenlaiseen urheiluun ja liikuntaan. Liikunta auttaa myös jaksamaan pitkiä päiviä. Liikuntalinjalaisilla on hyvä yhteishenki. Suosittelemme myös liikunnan lukiodiplomin suorittamista! Osa opinnoista on tarkoitettu vain linjalaisille. Hae mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s