Ihmisiä kameran edessä

Tänä lukuvuonna oli vihdoin erilaisia tapahtumia, joten Hälyn valokuvaajat kuvasivat kaiken. Kannattaa tutustua.

Naamiaisgaala oli ensimmäinen juhla pitkiin aikoihin. Koulussa näkyi hienoja asuja ja salissa kuultiin upeiden bändien esityksiä. 
Kuvat: Iida Hämäläinen ja Inka Stick

Abien Wanhat eivät menneet aivan suunnitelmien mukaan. Tanssiaispäivää siirrettiin lukuisia kertoja. Vihdoin joulukuun alussa abiturientit pääsivät pitämään oman prinsessapäivänsä, melkein vuoden aikataulusta myöhässä. 
Kuvat: Iida Hämäläinen

Tutorien suunnittelema joulujuhla oli hyvä lopetus syyslukukauden opiskeluille. Kuulimme taas hyvää musiikkia ja katsoimme hienoja esityksiä. Joulujuhlassa muun muassa haastattelimme joulupukkia ja näimme joulupukin ja tonttujen tanssiesityksen. 
Kuvat: Sara Jänkälä

Pitkästä aikaa oli mahdollisuus järjestää suurempi konsertti koronan hellitettyä hieman. Vernissan lavalla nähtiin upeita esiintyjiä ja pääsimme nauttimaan hyvästä musiikista. Bändi-illassa esiintyvät koulumme bändit bändikurssilta. Iltaa sai tulla vapaasti katsomaan Vernissalle.
Kuvat: Iida Hämäläinen ja Inka Stick

Wanhojen tanssit eivät taaskaan koronan takia sujuneet suunnitellusti. Helmikuun tanssit siirrettiin toukokuulle. Onneksemme pääsimme Trio-areenalle tanssimaan, lakosta ja kaikesta muusta ylimääräisestä väännöstä huolimatta.  
Kuvat: Liisa V. D. Made, Atlas Halonen ja Sara Jänkälä

Koulumme järjesti musiikkidiplomikonsertin. Musiikkidiplomikonsertissa esiintyivät erilaiset kokoonpanot: esiintyjiä, yksi bändi-illan bändi ja opettajamme Ilpo Numminen. 
Kuvat: Inka Stick

Musikaali oli valtava projekti, jossa oli mukana paljon porukkaa. Musikaalin aikataulut muuttuivat usein ja projekti oli sekava ja stressaava. Lopulta saimme aikaiseksi todella hienon ja upean esityksen, joka esitettiin yhdeksän kertaa. Projekti oli lopulta palkitseva ja opettavainen, tutustuimme uusiin ihmisiin ja opimme uusia taitoja hauskanpitoa unohtamatta.
Kuvat: Iida Hämäläinen

Työväenluokan juhlaa kunnioittaen opkh järjesti tapahtuman, jossa näimme hauskoja ohjelmanumeroita ja kuulimme koulun kolmen bändin musiikkia. 
Kuvat: Iida Hämäläinen

MU03 kurssin opiskelijat järjestivät opettaja Hanna Mauron kanssa välituntikonsertin. Konsertissa kuultiin muutamia biisejä useilla ja suurilla kokoonpanoilla, konsertti toi elämää tiluun. 
Kuvat: Antti Pentikäinen

Tilussa järjestettiin kevätjuhla ensimmäisen kerran 20 vuoteen. Normaalisti meillä on ollut tavalliset lakkiaiset, mutta ykköset ja kakkoset eivät ole oikeastaan päässet osallistumaan sen suunnitteluun. Nyt järjestettiin erilliset kevätjuhlat ykkösille ja kakkosille perinteisine ohjelmineen.
Kuvat: Antti Pentikäinen.

One response to “Ihmisiä kameran edessä

  1. Päivitysilmoitus: Tikkurilan lukion vuosi 2021‒22 | Tiluttelua·

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s