Näin syntyi wanhojen oma tanssi

Tärkeä osa wanhojen tansseja on ikäluokan oma tanssi. Upeat puvut tuovat tapahtumaan juhlavuutta. Kuva: Antti Pentikäinen.

Tärkeä osa wanhojen tansseja on ikäluokan oma tanssi. Upeat puvut tuovat tapahtumaan juhlavuutta. Kuva: Antti Pentikäinen.

Tänään haastattelin Telmaa, joka on ollut yhdessä monien muiden kanssa suunnittelemassa wanhojen tanssien huipentumaa ja jokavuotista perinnettä, omaa tanssia. Miten on, oliko tanssin tekeminen hankalaa?

– Oli vaikeaa tehdä tanssista sellainen, että kaikki olisivat tyytyväisiä, mutta muuten ihan helppoa, kaikki liikkeet ovat niin yksinkertaisia, Telma sanoo.

Alkuun tanssijat olivat tyytymättömiä, mutta uutta versiota kukaan ei ole ainakaan julkisesti haukkunut. Inspiraatiota tanssiin haettiin muiden lukioiden tanssivideoilta, ja tanssia harrastavat suunnittelutiimin jäsenet toivat tanssiin pätkän omaa tanssitunneiltaan tuttua koreografiaa.

Opettajat olivat tanssiin tyytyväisiä.

– Kuulemma on ollut härskimpiäkin, Telma kertoo. Hän ehdottaa, että seuraavaksi voisin haastatella musiikin tehneitä henkilöitä, joten, jatkoa luvassa!

Alla Tilun tanssivideioita menneiltä vuosilta. Kirjoittajan absoluuttisen puolueeton mielipide luonnollisesti on, että tämän vuoden on paras koskaan nähdyistä 😉

Teksti: Nanna Gisselberg

One response to “Näin syntyi wanhojen oma tanssi

  1. Päivitysilmoitus: Opettaja tunteilee | Tiluttelua·

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s