Erilaisia vaalitilaisuuksia

Perinteisiä vaalikampanjan keinoja Suomessa ovat vaalimökit, hernesopan jakaminen, ilmapallot ja puolueen materiaalin jakaminen. Toisaalta ehdokkaat ovat esillä myös muissa kuin varsinaisissa vaalitilaisuuksissa. Elias Pylväläinen kävi vaalisopalla ja Samuel Luostarinen pettyi äitienpäivänä.

SDP tarjosi vaalisoppaa Tikkuraitilla. Kuva: Elias Pylväläinen.

SDP tarjosi vaalisoppaa Tikkuraitilla. Kuva: Elias Pylväläinen.

Vaalisopalla

Tikkurilan demareiden EU-tilaisuus Tikkuraitilla la 14.5. Mukana oli paikalla SDP:n eurovaaliehdokas Anna-Kristiina Mikkonen. SDP:n näkemys EU:sta on se, että he ovat ajamassa EU:ta kohti liittovaltiota. SDP:llä on ainakin kova yritys vaalikampanjassaan, ja tunnelma oli aika rento ja ainakin se tuntui vaikuttavaan vanhempaan sukupolveen. Nimittäin eläkeläisiä oli Tikkurilan Prisman edessä paljon kuuntelemassa ja keskustelemassa. Tungosta oli niin paljon, ettei edes lähelle päässyt. Tai sitten se johtui siitä, että hernesoppa, jota he jakoivat, oli hyvää. Mikkonen oli varma ja rento vastatessaan kysymyksiin. Minua houkuteltiin äänestämään kaikenlaisella SDP-tavaralla ja sopalla. Tilaisuudessa oli hyvää, että se oli Tikkurilassa, mutta aika (klo 11 arkipäivänä) ei houkutellut paikalle kuin eläkeläisiä sopalle. Arvosana 6+.

Teksti: Elias Pylväläinen 12F

Äitienpäiväpettymys

Osallistuin Helsingin tuomiokirkolla järjestettyyn ”Mutsis on bestis” äitienpäivä tapahtumaan, jossa SDP:n eurovaaliehdokas Nasima Razmyar piti noin 10 minuuttia kestävän puheen.

Nasima Razmyar on yksi SDP:n ehdokkaista Euroopan parlamenttiin. Kuva: www.nasima.fi.

Nasima Razmyar on yksi SDP:n ehdokkaista Euroopan parlamenttiin. Kuva: http://www.nasima.fi.

SDP:n nettisivuilla oli ilmoitettu että kyse oli eurovaalitapahtumasta. Vasta paikalle saavuttuani älysin että puhe ei millään tavalla liittynyt eurovaaleihin. Nasima kertoi puheessaa omasta taustastaan ja suhteestaan äitiinsä.

Olin luultavasti ainoa henkilö kuka oli tullut varta vasten seuraamaan puhetta ja olin hieman pettynyt, koska olin luullut että puhe liittyy jollain tavalla Nasiman vaalikampanjaansa.

Tilaisuus oli todella tylsä ja arvosanaksi antaisin 5.

Teksti: Samuel Luostarinen 12I

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s