Abit maailmalle

Viimeistään silloin, kun penkkarirekka töräyttää ensimmäisen kerran torvea, kyynel vierähtää opettajan poskelle. Mutta onneksi meille jäävät muistot mahtavista nuorista, jotka hurauttavat rekoilla kohti aikuisuutta. Ja tietysti myös abivideo!

Abi1_jpg

Abit matkalla Vantaan penkkariajelulle. Kuva: Antti Pentikäinen.

Abivideo on yksi Tilun penkkariviikon kohokohdista. Vapaaehtoiset abit ovat taas viettäneet iltoja ja viikonloppuja koululla, jotta juhlaväki saisi nauttia elokuvataiteesta. On pakko kiittää myös opettajia, jotka vaivaa ja aikaa säästämättä heittäytyvät mukaan elokuvantekoon. Yksi tämän vuoden videon kohokohdista on Kalevi Lyyran tähditämä Vamplyyra!

Abi2_jpg

Gaalassa kuultiin paljon laadukasta musiikkia. Kuva: Antti Pentikäinen.

Vuoden teemaksi valikoitui some ja muut median ajankohtaiset ilmiöt. Videossa tilataan muun muassa tabletteja koululle ja seurataan tv-sarjaa Ariman ja viimeinen ristiretki. Ja jos joskus ihmettelit, mikä Kalevi Lyyra on miehiään, niin nyt se paljastetaan Vamplyyra-elokuvassa.

Hyvää hiihtolomaa kaikille tilulaisille ja tilunmielisille!

Katso Tilun abivideo 2016 tästä!

Teksti: Antti Pentikäinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s