3000 palaa kohdallaan

Mitä ihmettä opettajat puuhaavat kakkoskerroksen isossa opettajainhuoneessa aamuvarhaisesta iltamyöhään? Ei kai se ole palapeli?

Pysty

Bangkokin iltahämärää kuvaava palapeli vaati alleen kaksi sohvapöytää. Hankalimmat alueet olivat yläosan taivas ja alaosan viheralueet. Kuva: Antti Pentikäinen.

Opettajainhuoneessa loppusyksyn ja talven aikana käyneet opiskelijat ja koulun ulkopuoliset vieraat ovat ihmetelleet valtavaa, keskeneräistä palapeliä. Bangkokin iltahämärää esittävässä kuvassa on peräti 3000 palaa.

Palapelin kokoaminen alkoi lokakuussa, ja se valmistui vihdoin viime perjantaina. Urakkaan meni siis noin viisi kuukautta. Ahkerimmat kokoajat ovat olleet Kalevi Lyyra ja Ulla Tuominen, mutta ahkeria palojen metsästäjiä on ollut paljon muitakin.

Detalji

Tornitalot kuuluivat palapelin helpoimpiin alueisiin. Kuva: Antti Pentikäinen.

Jos jollakin blogin lukijalla lojuu nurkissaan suurikokoinen palapeli ja haluaa varmistaa, että esseet ja muut koulutyöt eivät koskaan palaudu opiskelijoille, niin opettajakunta ottaa mieluusti lahjoituksia vastaan. Tai ehkä tästä saisi kilpailun opettajat vastaan opiskelijat…

Teksti: Antti Pentikäinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s