Miltä Tilu kuulostaa ja mille se nauraa?

Viestinnän peruskurssilla opiskelijat saavat päätösviikolla tuottaa itseään kiinnostavaa mediaa. Tällä kerralla esittelemme hienon minielokuvan, joka kuulostelee koulun ääniä sekä meemejä, jotka paljastavat, mille tilulaiset nauravat.

Aika harva kiinnittää huomiota siihen, miltä ympäristö kuulostaa. Silti eri paikoilla on oma erityinen saundinsa. Elokuvissakin äänikerronta voi tuoda tarinaan yllättäviä tasoja.

Pinja Aron käsikirjoittama, kuvaama, äänittämä, ohjaama ja leikkaama elokuva Tilulii – Tikkurilan lukion ääniä kuulostelee Suomen suurimman päivälukion äänimaailmaa. Millainen ääni lähtee lautasesta, kivilattialle tippuvasta muovipullosta tai rappukäytävässä nauravista opiskelijoista? Kuuntele, katso ja nauti!

Terveisiä Meemilaaksosta!

Visuaaliset meemit leviävät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Joskus ei kuitenkaan kannata levittää monikansallisia kuvameemejä vaan tehdä omansa! Lotta Koivunen ja Reetta Koivuluoto pohtivat Viestinnän peruskurssin työpajassa, millaiset tilanteet ovat tuttuja ja tunnistettavia kaikille Tilun opiskelijoille. Tuloksena on hykerryttävän hauska kuvasarja tilulaisten arjesta.

Meme1

Meme2

Meme3

Meme4

Meme5

Teksti: Antti Pentikäinen
Elokuva: Pinja Aro
Meemit: Lotta Koivunen ja Reetta Koivuluoto

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s