Istu alas!

Kun kouluvuosi alkaa olla jo loppusuoralla, saattavat voimavarat olla jo hiipumassa ja kaikki opiskelijat etsivät epätoivoisesti lepopaikkoja. Onneksi Tilusta löytyy hyvä määrä penkkejä, jotka tosin ovat aina varattuja. Jos et vielä ole tutustunut käytävien tuoleihin, nyt on hyvä aika selvittää niihin liittyviä stereotypioita. Istu, jos uskallat.

Loneri

Lonerituolissa saa synkistellä rauhassa. Kuva: Iiro Rajasuo.

Eikö oikeaa kaveriporukkaa ole vielä löytynyt? Vihaatko yleisesti muille ihmisille puhumista? Ei hätää, nimittäin Tilusta löytyy istumapaikkoja myös erakoille! Kätevästi keskelle käytävää sijoitettu loneripenkki on mainio vaihtoehto jos haluat olla aivan omissa oloissasi, mutta silti kaikkien näkyvillä. Ohi kulkevien katseita voi paeta kännykkään tai vaikka kirjaan, jos oikein haluaa osoittaa erilaisuutensa.

Loosi

Hyppytunti sujuu mukavasti sohvaloosissa kuvisrapun kolmannessa kerroksessa. Kuva: Iiro Rajasuo.

Täydellinen tapa viettää hypäri omilla ehdoilla! Ympäri koulua sijoitetut sohvaloosit ovat paras korvike omalle kotisohvalle. Jos opiskelu ei oikeastaan kiinnosta, eikä jaksa mennä kolmelle viestinnän kurssille peräjälkeen, voi mukavilla penkeillä löhöillä samanhenkisten kavereiden kanssa vaikka koko päivän Subin tai paistopisteen herkkujen kanssa jonkun saippuasarjan parissa. Kannattaa kuitenkin varata sohvat jo varhain aamulla, sillä ne ovat usein saman porukan valtaamia aina päivän viimeisille tunneille asti.

Juoru

Kaksi laatikkomaista sohvaa yhdistämällä saa luotua tilan, jossa voi juoruta rauhassa. Kuva: Iiro Rajasuo.

Jos juoruaminen parhaan kaverin kanssa kuuluu lempiharrastuksiin, ja draaman jano on pakko sammuttaa koulupäivän aikana, on rakkaassa koulurakennuksessamme ratkaisu myös sinulle! Yhdistämällä kaksi tällaista penkkiä saa aikaan täysin ulkomaailmalta eristetyn tilan, jossa voi rauhassa käydä läpi vaikkapa viime viikonloppua tai tiettyjen ihmisten vaatevalintoja. Sitä paitsi syrjinnästä vapaa alue on vain yksi pyöreä pöytä ruokalassa, vai mitä?

Teksti: Lauri Silvennoinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s