Sirpaleita sieltä täältä

Joskus, jos oikein heristää korviaan ja kuuntelee tarkasti, saattaa kuulla omituisia asioita ilman, että ymmärtää mihin ne liittyvät. Tartuimme toimeen ja päätimme ottaa selvää, mitä kaikkea muuta kuin sammakoita tilulaisten suusta oikein pääsee.sisäfileTänään uskonnon sijasta perehdytään biologiaan

”Naudan sisäfilé”, kajahti eräänä aamupäivänä Tilun uskonnon luokkien käytävällä. Siis mitä ihmettä? Mitä tekemistä lehmän lannelihaksella on uskonnon opetuksen kanssa? Onko tämä sitä uutta oppiainerajoja ylittävää opetusta? Tästä kiinnostuneena höristimme korvamme koulun käytävillä ja selvitimme, miltä Tilu kuulostaa ulkopuolisen korviin.

Senat sakaisin

Joskus saattaa käydä hassusti ja sanat menevät sekaisin. Välillä jopa opettajien nimet kokevat saman kohtalon. Yhtenä kauniina koulupäivänä käytävällä joku kertoi huvittuneena erään opiskelijan menneen kysymään opettajien huoneesta Manna Hauroa. Tilanteeseen on varmasti helppo samaistua, ainakin jos kysyy iestinnänvopettaja Pentti Antikaiselta.mannaLegendoja keskuudessamme

Tikkurilan lukio on yksi Pohjoismaiden suurimmista lukioista ja siksipä Tilun kurssitarjontakin on valtava ja opettajia lukuisia. Fiksuina ja filmaattisina tilulaiset tietenkin vertailevat eri opettajia keskenään löytääkseen itselleen sopivimmat. “Oon kuullu vaan legendoja Heikmanista”, eräs poikaoletettu kertoi ihaillen. Kukapa ei tahtoisi ilmoittautua elävän legendan ruotsin kurssille?
eutanasia
Epätoivoa ja tuskan hikeä

Monet varmasti ajattelevat olevansa täysin kusessa ennen koeviikkoa tai vielä jopa koeviikollakin. ”Luen sitten huomenna” on täysin tavallinen lause, jonka kuulee opiskelijoilta ja lopputuloksen varmaan pystyy jo arvaamaan. Hieman vähemmän kuultu ilmaisu koulussamme on kuitenkin ”1 kpl eutanasiaa kiitos”. Vaikka joskus on rankkoja hetkiä, me tilun veteraanit (abiturientit) toivomme erittäin hartaasti menestystä tuleviin koitoksiin eli tilulaisittain: ”Hajotkaa päiviinne.”

Outojen otusten invaasio

Kuulimme, että koulussamme on mainittu kivismurffit. Mitä nämä kyseiset otukset oikein ovat, sillä ne eivät kuulosta tavallisilta smurffikylän asukeilta? Törmäsimme juttuun, jossa luki, että kivismurffin potkimisesta tienaa 100 pistettä. Smurffi parat. Onneksemme lukiossamme Thariksen lisäksi ei ole vielä toistaiseksi ilmennyt kyseisiä otuksia, vaikka olemmekin iso lukio, jonne jokainen on tervetullut.

Teksti: Nea Rapo ja Henna Jokela
Kuvat: Nea Rapo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s