Kukkia Katjalle!

IMG_5311

Nyt valmistuvat ylioppilaat saivat nauttia kahvion antimista suurimman osan lukioajastaan. Tulin itse lukemattomia kertoja hyvissä ajoin ennen tuntien alkamista koululle syömään aamupuuroa ja nauttimaan Tilun hiljaisuudesta, ennen kuin sadat opiskelijat valuvat sisään.

Kiitämme kahvion väkeä ja erityisesti aina aurinkoista Katjaa siitä, että harmaat maanantait ja pitkät keskiviikot olivat ansiostanne hieman iloisempia eikä kahvihammasta kolottanut. Lämmin halaus, suuret kiitokset ja aurinkoista kesää!

Teksti: Roosa Heimo

One response to “Kukkia Katjalle!

  1. Päivitysilmoitus: Pääkirjoitus | Tiluttelua·

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s