Tervetuloa Tiluun!

Hei, uusi tilulainen! Tervetuloa Tikkurilan lukioon!

Olet tänään saanut tietää päässeesi opiskelemaan Tikkurilan lukioon eli tuttavallisemmin Tiluun. Teit hyvän valinnan! Rakas koulumme tarjoaa valtavasti hienoaja mahdollisuuksia oppia, saada elämyksiä, löytää ystäviä, pitää hauskaa ja kasvaa. Tule mukaan rakentamaan Tilun henkeä!

Tutustu Tilun blogiin, Instagramiinja YouTubeen, jos haluat saada kiinni koulun ominaispiirteistä. Toivottavasti näemme syksyllä!

Päästämme sinut nyt pohtimaan kurssivalintojasi, mutta samalla on hyvä kuunnella laatumusiikkia. Musiikin opiskelijat toivottavat Arctic Monkeys -yhtyeen R U Mine -biisin cover-version avulla  hyvää kesää kaikille uusille ykkösille.

Tervetuloa Tiluun!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s