Koulu alkaa!

Useimmat Tilun opiskelijat ja opettajat ovat pysytelleet kaukana koulurakennuksesta viime maaliskuun puolivälistä asti. Moni sanoi jo keväällä, että heillä oli ikävä takaisin kouluun. Ymmärrän sen erittäin hyvin, kova ikävä Tilun ihanaa yhteisöä on vaivannut minuakin.

Aula_JPG

Kevään ja kesän talo oli tyhjä, mutta tiistaina 11.8.2020 koulutyö taas jatkuu. Muistakaa turvavälit!

Mutta nyt asiat muuttuvat, sillä koulutyö alkaa taas tiistaina 11.8.2020. Jee!

Lukuvuosi alkaa lähiopetuksella, mutta koronaepidemia näkyy silti koulutyössä monin tavoin. On tosi tärkeää, että kaikki kuuntelevat ohjeet tarkasti ja noudattavat niitä! Ensimmäisenä koulupäivänä käydään läpi koronaohjeistukset sekä muut käytännön asiat.

Tänä vuonna opiskelutilat poikkeavat paljon aikaisemmista vuosista. Ykköset opiskelevat enimmäkseen keskimmäisessä siivessä (äidinkieli, historia, katsomusaineet), kakkoset kielisiivessä ja abit luonnontiedesiivessä (mantsa ja bilsa, fysiikka ja kemia, matematiikka). Saattaa kuulostaa sekavalta, mutta totumme pian uusiin systeemeihin.

Ai niin, rehtorikin on vaihtunut! Uutena rehtorina on aloittanut Mari Aalto, mutta hänet esitellään blogissa lähiaikoina tarkemmin.

Varsinainen koulutyö alkaa keskiviikkona 12.8.2020.

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden työpäivä alkaa klo 9. Opiskelijat ohjataan ovilta oikeisiin tiloihin.

Toisen vuoden opiskelijoiden koulutyö alkaa klo 11.

Kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijoiden koulutyö alkaa klo 10.

Toisen, kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijoille ryhmänohjaajat ilmoittavat Wilman kautta, mihin opiskelijat saapuvat aloituspäivänä. Tsekatkaa siis Wilmanne!

Tervetuloa opiskelemaan Tiluun – muistakaa turvavälit mahdollisuuksien mukaan! Pysytään terveinä ja huolehditaan itsestämme ja toisistamme!

Teksti: Antti Pentikäinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s