Syksyn etälakkiaiset

Korona yllätti taas! Siispä Tikkurilan lukion ja Vantaan aikuislukion lakkiaistapahtuma järjestetään etänä YouTubessa 4.12.2020 klo 15-22.

Ylioppilaan puheen pitää Susanna Tiisala.

Viime keväänä jouduimme järjestämään Tilun lakkiaiset etäjuhlana koronapandemian takia. Toivoimme hartaasti, että syksyllä pääsisimme juhlimaat livenä. Toisin kävi. IB-lakkiaiset saatiin sentään järjestettyä auditoriossa, mutta sukulaiset ja yleisö eivät päässet mukaan. Ja Tikkurilan lukion ja Vantaan aikuislukion syksyn lakkiaisjuhlaan eivät pääse edes uudet ylioppilaat.

No, onneksi on videokamera ja netti keksitty.

Tikkurilan lukion ja Vantaan aikuislukion lakkiaisjuhla on katsottavistta Tilun Youtube-kanavalta 4.12.2020 klo 15-22. Videossa on mm. vauhdikasta kuoromusiikkia (huomatkaa turvavälit!) ja rehtori Mari Aallon sekä ylioppilas Susanna Tiisalan puheet. Ja tietysti perinteiset Gaudeamus igitur ja Maamme.

Tervetuloa katsomaan etälakkiaisvideotamme! Ja onnea kaikille uusille ylioppilaille!

Teksti: Antti Pentikäinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s