OPKH:n ja tutoreiden terveiset

Tutoreiden ja OPKH:n osalta vuosi on ollut kokonaisuudessaan poikkeava. Pitkään jatkuneen etäopiskelun myötä kaikki eivät ole päässeet täyttämään rooliansa odotetulla tavalla, eikä kaikkia suunnitelmia ole pystytty toteuttamaan.

Tästä huolimatta olemme lähiopiskeluun palattuamme järjestäneet yhteishenkeä parantavaa toimintaa Tikkurilan lukion väelle, meillä on ollut muun muassa Tilu Café ja teemapäiviä. Ensi syksynä koetetaan keksiä lisää yhteisjuttuja.

Vaikka rehellisesti sanoen motivaatio ja innostus koulujuttuihin oli usein ihan nolla, niin onneksi opettajat ja erityisesti kaverit auttoivat jaksamaan. Toivon mukaan jaksamme ensi syksyn opiskelujen parissa muutenkin kuin kahvin ja stressin voimin.

Puheenjohtajina haluamme kiittää kaikkia kuluneesta lukuvuodesta ja toivottaa hyvää kesää!

Teksti Fanni ja Matias
Kuva Mila Griinari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s