Pyöreän pöydän filosofit

Koronavuosi oli raskas meille kaikille. Hanna Maurolle yksi lukuvuoden kohokohdista olivat opiskelijoiden kanssa käydyt filosofiset keskustelut.

Päivustävät filosofit paikalla.

Keskustelut alkoivat ensin eri filosofian kurssien Meeteissä, mutta koronatilanteen helpotettua kokoonnuimme pyöreän pöydän ääreen pohtimaan niin feminismin nykytilaa, taiteen määritelmää, jumalan metafyysisiä ulottuvuuksia, parasta mahdollista yhteiskuntamallia kuin moraalin objektiivista luonnetta.

Paikalla voi olla Meetissä ja/tai livenä.

Keskustelukerhon syntymiselle yhtenä sysäävänä lauseena oli kurssilla esitetty pyyntö: ”Voimmeko jatkaa keskustelua vielä, kun asiat jäivät viime Meetissä kesken?” Paljon on vuoteen keskustelua mahtunut. En usko, että vieläkään mikään tuli valmiiksi, mutta vastausehdotus minulla on keskusteluissa pohdituttaneeseen etuoikeuden käsitteeseen: Koen olevani etuoikeutetussa asemassa saadessani tehdä tällaista työtä.

Teksti Hanna Mauro
Kuvat filosofiryhmä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s